Gebitreinigen: veilig transport

Levering producten

De bezorging van onze producten worden uitgevoerd door DHL, een betrouwbare partner als het gaat om veilig transport, stiptheid, betrouwbaarheid.

Via het opgegeven email adres zal een link worden meegestuurd zodat u het pakket kan volgen m.b.t. levering.

Niet thuis

Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging zal uw pakket bij de buren worden afgeleverd of op een ander moment worden aangeboden. U ontvangt in beide gevallen een memo hierover in uw brievenbus.

Pakket beschadigd

Vanuit ons centrale magazijn worden producten zorgvuldig verpakt, grondig gecontroleerd op inhoud, gecontroleerd op de juiste verpakking om vervolgens klaar gezet te worden voor verzending. Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten hebben wij geen zicht meer op het transport hiervan. Wij hebben daarom gekozen voor een betrouwbare transporteur welke bekendstaat om zijn kwaliteit van het transporteren van pakketten. Mocht ondanks de zorgvuldigheid toch een pakket zichtbare schade hebben, dan kunt u het pakket in dit geval weigeren. Het is mogelijk dat de inhoud van het pakket beschadigd zou kunnen zijn waardoor de garantie kan vervallen! In dit geval dient u de bezorger hierop te wijzen en een verklaring laten tekenen waarom het pakket geweigerd wordt. Als bewijs dient u direct een foto te maken van het beschadigde pakket en de verklaring samen op te sturen naar het email adres info@gebitreinigen.nl